Rólunk mondták

Referenciáink

TÁJBA TÖKÉLETESEN ILLESZKEDŐ ÜZEMI KÖRNYEZET

Építőanyag üzem területe és irodaépülete Pest megyében 

Tervezési, kertépítési, fenntartási munkák esetében is, de akár belső terekben elhelyezhető virágok ápolásában is mindig megfelelő megoldást és igényes, körültekintéssel végzett munkát kaptunk. Egy kert esetében nagyon fontos, hogy ne csak a telepítéskor, hanem évek múlva is szemet gyönyörködtető legyen. Ez a helyes, tájba és környezetbe illeszkedő növényválasztással és a megfelelő karbantartással biztosítható. Sikerült ezt elérni egy működő ipari üzem területén! A kialakított kertek tökéletesen illeszkednek akár a minimalista stílusú irodaépületekhez, akár a telekhatár természetes erdős környezetéhez, akár az üzemépületekhez.

Cseresznyés Erzsébet – Dorog

GYEREKES ÉS KISÁLLATOS HANGULAT

gyerekekkel és kisállatokkal folyamatosan gyarapodó kis család, a mérleg most 4 gyerek, macska és halak 

Katival és Péterrel két ízben is kapcsolatba kerültünk, kertünk két részének tervezése-kivitelezése kapcsán. A folyamatos kapcsolattartás, igényeink maximális figyelembe vétele, a precíz és időre elvégzett munka, az építkezés méretével arányos árazás ismeretében ma – 10 év távlatában – is azt mondhatjuk, hogy nagyon meg vagyunk velük elégedve. A garanciavállalás számukra azt jelenti, hogy kertünket azóta is szemmel tartják, tanácsért bármikor fordulhatunk hozzájuk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk őket.

 

Mária és Ádám – Budapest

MAGÁNRENDELŐI KÖRNYEZET CSALÁDI HÁZBAN

családi házban kialakított magánrendelők

Elégedettek vagyunk a tervezéssel, a kivitelezés minőségével, a növények kiválasztásával. A csapat megbízható. Egyedi ötleteket valósítanak meg és maximálisan figyelembe veszik a megrendelő ízlését

Katalin és János

MODERN FORMAVILÁG

fiatal házaspár, két pici gyerekkel, Budapest mellett 

Végre egy olyan csapat, akiben meg lehet bízni, és igaz ez a kertkialakítási folyamat minden részére! Kíváló növényismeret és számos konzultáció a tervezésnél, pontos, minőségi munka a kialakításnál. Kreatív, építő ötletik vannak, ugyanakkor mindig keresik a megrendelő igényeinek megvalósítását is. Köszönjük a szép kertünket!

Dr. Iván Melinda – Herceghalom

A KERT MINT VIZUÁLIS ÉLMÉNY

budapesti házaspár 

A Relax Garden szakemberei kreatívan, fantáziadúsan és rugalmasan valósították meg az igényeinknek megfelelő, könnyen fenntartható kertet. Fontos, hogy alkalmazkodtak a helyi adottságokhoz, és megőrizték a meglévő értékeket. A kert napi szinten ad vizuális élményt.

 

Veres házaspár