Kertépítés

Mikor helyükre kerülnek az árnyékot adó fák, zöldül a környezet, kezdenek életre kelni és valósággá válni a papírra vetett színek és formák…

Akár egy új – alapjaitól megtervezett – kert megépítésére, akár egy meglévő bővítésére vállalkozik, tudnia kell, hogy nem csak minőségi építőelemekre, hanem minőségi munkára is szüksége lesz a kívánt végeredmény eléréséhez. Olyan szakemberekre, akik jól ismerik a kertépítés során fölmerülő gyakorlati problémákat, így pénzt és időt spórolnak Önnek tapasztalatukkal.

Miben segítünk Önnek a kertépítés során?

  • A megfelelő minőségű termőföldre építjük meg álmai kertjét

  • Kialakítjuk a kert számára ideális öntözési rendszert

  • Biztosítjuk a növények és fák szakszerű be- és átültetését

  • Minden az építés közben fölmerülő problémára megoldást kínálunk

Ne kockáztasson, vegye igénybe szakértői csapatunk segítségét! Fel vagyunk készülve arra, hogy különleges, akár egyedi kéréseit is praktikus, és időtálló megoldásként dolgozzunk ki álmai kertjében!

Valóságot alkotunk

A pihentető kert kialakítása jól szervezett szakmai munkával valósítható meg. Az igények felmérését követően a jóváhagyott tervek alapján a kivitelezés szakemberei hosszú évek tapasztalata szerint teszik a dolgukat. A kivitelezés ideje alatt a megrendelő napról – napra csodálkozhat rá arra, ahogy a pihentető környezet kialakul.

Az Ön igényei szerint

Végig szeretné kísérni az építkezés teljes folyamatát vagy csak az egyes készültségi fázisokat szeretné ellenőrizni? Mindegyikre van lehetőség! A határidők betartásával a kert készültsége bármikor megtekinthető, sőt igényeljük is, hogy az építés folyamatának Ön is részesen lehessen és valóban az igényei és a tervei szerint megálmodott pihentető kertet valósítsuk meg Önnek.

Szakmai háttér

20 éve dolgozunk növényekkel, tervezünk, építünk és ápolunk kerteket. Fel vagyunk készülve ötletekkel és szakmai tapasztalattal arra, hogy akár különleges kérdéseket oldjunk meg praktikus és időtálló ötletekkel.