logo

Rólunk

20 éve dolgozunk növényekkel, tervezünk, építünk és ápolunk kerteket. Fel vagyunk készülve ötletekkel és szakmai tapasztalattal arra, hogy akár különleges kérdéseket oldjunk meg praktikus és időtálló ötletekkel. Csapatunk állandó és szakmailag felkészült. Vállalható és betartott határidőkkel, pontos pénzügyi elszámolással dolgozunk a megállapodott kereteken belül.

Miért válasszon minket?

TAPASZTALAT

„A tapasztalat meg az évek"
20 éve dolgozunk növényekkel, tervezünk, építünk és ápolunk kerteket. Fel vagyunk készülve ötletekkel és szakmai tapasztalattal arra, hogy akár különleges kérdéseket oldjunk meg praktikus és időtálló ötletekkel. A jelenlegi korszerű technológiák ismeretével rendelkezünk, ezek alapján javasoljuk a leginkább időtálló anyagokat és megoldásokat. Munkánk nyomán léteznek már olyan kertek, amelyek az elmúlt 15 évben teljesedtek ki, amelyben összeértek a növények és még hosszú időre biztosítanak nyugodt, pihentető környezetet a kert tulajdonosainak.

MEGBÍZHATÓSÁG

Megbízhatóak vagyunk
Megrendelőink kertjét és saját vállalkozásunkat is hosszú távra tervezzük és építjük. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a két fél között bizalom legyen. Mi ezért állandó csapattal, vállalható és betartott határidőkkel, pontos pénzügyi elszámolással dolgozunk a megállapodott kereteken belül. Munkánkért felelősséget vállalva kertjeinkre 1 éves teljeskörű garanciát vállalunk. Hosszú évek tapasztalata szerint mondhatjuk, hogy 1 éven belül a legritkább esetben találkozunk újra a kerttel és a megrendelővel garanciális munka miatt. Megrendelőink tovább ajánlás vagy fejlesztésével kapcsolatban keresnek meg minket bizalmat szavazva csapatunknak és szakmai felkészültségünknek.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk
A kert végleges átadását rendszeres és gyakran szinte napi egyeztetés előzi meg. A tervezés és kivitelezés egymástól elválaszthatatlan folyamatok és egy kézben tartásuk elengedhetetlen a minőségi kert kialakításában, a garanciák és a határidők betartásában. A komoly szervezési munka hátterében elengedhetetlen, hogy állandó csapattal dolgozzunk és számunkra fontos, hogy minden tagjáért felelősséget vállalunk. A kertkapu kulcsa mellett a munka szervezése is egy kézben van tartva, amit a megállapodásnak megfelelően végzünk el.

VALÓSÁGOT ALKOTUNK

Maximálisan ügyfélorientáltak vagyunk
A kertek kialakítása mindig a kert megtervezésével indul. Még a tervezés megkezdése előtt fontos számunkra az tudni, hogy Ön milyennek látja maga előtt a végleges kertet. A terv elkészítésében a terület adottságai és a kert funkcionális elvárásaihoz igazodunk és tökéletesítjük a rendelkezésre álló kereteken belül. A végleges tervbe minden olyan elképzelés helyet kap, amire szakmailag lehetőség van. Az Ön elképzeléseit valósítjuk meg, szakmai, műszaki és pénzügyi kereteken belül. Az Ön kertje nekünk nem csak egy munka és egy újabb referencia, hanem a nekünk szavazott bizalom alapja is.

MINŐSÉGI REFERENCIÁK

Higgyen visszatérő, elégedett ügyfeleinknek!
A kertek tervezésénél és kivitelezésénél a már elvégzett munkáink száma helyett, azok minőségére vagyunk kimondottan büszkék. Mi ebben merünk mások lenni! A tervezés és a kivitelezés alatt folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi szolgáltatásunk hírét szórólap helyett maguk a kert tulajdonosai vigyék és adják tovább. minőségi kapcsolatra törekszünk, ami számunkra a hosszú és tartós üzleti kapcsolatot jelenti.

PLUSZ GARANCIA

Mit jelent Ön számára a garancia? Vegye fel velünk a kapcsolatot és ossza meg velünk!
A garanciára nagy hangsúlyt fektetünk. Ezért, ha felsorolásunkból hiányozna az, ami Önnek a legfontosabb garanciát jelenti, vegye fel velünk a kapcsolatot és ossza meg velünk, mi ez pontosan!

Horváth József
okleveles kertészmérnök, ügyvezető
+36-30/860-3345

Csibi Katalin
okleveles kertészmérnök, kerttervező
+ 36 30/643-1420

Dreiszker Péter
okleveles kertészmérnök, növényorvos
+36-30/473-7182