logo

Kerttervezés

Formába öntjük az álmait

Ahogy bármely épületét, úgy egy kert felépítését is fontos előre megtervezni, hogy ne utólag, tengernyi pénz és lelkesedés befektetése után döbbenjünk rá, hibát vétettünk.


 • Megfelelnek a terepviszonyok az általunk megálmodott kerthez?
 • Kibírják különleges növényeink a magyar évszakokat abban a sarokban,
  ahova gondolatainkban helyeztük őket?
 • Nem kerül olyan növény is a kertbe, amire allergiás valaki a családból?
 • Okozhat problémát a helyi állatfauna vagy akár a mi háziállatunk?
  Szükség lesz vakondhálóra?
 • Ha igen, hogyan kímélhetjük meg magunkat az utólagos bosszankodástól?

 • Mindössze néhány kérdés a sokból, melyek közül egy is elég lehet ahhoz, hogy a nagy tervek szövögetése után lelkesedést és pénzt veszítve bámuljuk kertünk romjait. Az előzetes bejárás, illetve felmérés során viszont kollégáink gyakorlati tapasztalatukra alapozva időben felhívják figyelmét a potenciális problémákra, és Önnel közösen megtalálják a tökéletes megoldást.


  Mi segítünk gondolatait, vágyait formába önteni, és megtervezzük álmai kertjét olyanra, melyben valóban a pihenés és a kikapcsolódás kapja a főszerepet!

  Érdeklődjön bizalommal,
  vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Írja le elképzeléseit, és segítünk megvalósítani álmai kertjét!

  A pihentető kert

  A pihenés mindenki számára mást jelent. Van, akinek egy jó könyv olvasását az árnyékban, másoknak egy szunyókálás a teraszon, van, akinek pedig egy nyár esti grillezést és borozgatást barátokkal? Ezek az élmények teszik hangulatossá a kertet és biztosítják a teljes kikapcsolódást és feltöltődést. A nyugalmat, amitől sosem szeretne majd elszabadulni.

  Jelentsen Önnek bármit is a pihenés, mi megvalósítjuk!

  Ez az izgalmas feladat nekünk nem csupán 3D-s rajzokat és színes vonalakat jelent! Többet ennél! Az Önök elé kiterített papíron, a rajzon lévő színekben és a vonalakban az Ön igényei jelennek, sőt figyelembe vesszük a terület adottságait és a technikai, pénzügyi megvalósíthatóságot is. A tervezést és a kivitelezést egy kézben tartjuk, ez a garancia arra, hogy az Ön kertje tökéletesen alkalmas lesz a pihenésre!